Suki læbepomade – Suki Lip

Læbepomade test – Sukí Lip vs klassikerne

 

Når jeg tænker klassiske læbepomader, tænker jeg Lypsyl, Labello og Mentholatum. Hvorfor skal man så vælge Sukí Lip i stedet for dem man kender?


Jeg har været tilhænger af netop de tre læbepomader i mange, mange år.
Den mørkeblå Labello, som nok er den mest populære på markedet, er ekstrem fugtgivende. Til gengæld får den læberne til at se meget skinnende og fedtede ud. Den dufter dejligt af vanille virker derfor meget indbydende. Ulempen ved Labello er, at den tit knækker når den er blevet varm. Nogle gange blot ved, at have ligget i tasken. Vejledende pris for 2-pak Labello er 29,95 DKK.

Den mørkeblå Lypsyl Læbepomade har også en duft af vanille. Den virker mere kompakt end Labello, og jeg har aldrig oplevet, at de er knækket – heller ikke i varmen! Til gengæld har Lypsyl den ulempe, at skrumekanismen hurtig bliver slap, og dermed “skruer sig selv ud”, hvis den for eksempel ligger i lommen. Vejledende pris for et styks Lypsyl er 24,95 DKK
Mentholatum bruger jeg mest om vinteren, da jeg synes mentholet virker opfriskende på kolde og eventuelt sprukne. Jeg har dog hørt, at nogle synes det kan have den modsatte effekt: Nemlig en svidende følelse. Konsistensen er ligesom Labellos, og har derfor også tendens til, at knække og give læberne et fedtet look.

 

Denne læbepomade kan, ligesom Lypsyl, blive slap i skruemekanismen, og skrue sig selv. Vejledende pris for et styks Mentholatum er 18,50 DKK

Sukí Lip har en rigtig lækker konsistens og dufter som sagt dejligt og frisk af lemongræs. Jeg har ikke indtrykket af, at den hat tendens til at knækker, da den, ligesom Lypsyl virker meget kompakt og mindre cremet. Hvad der er rigtig lækkert ved denne læbepomade er, at skruemekanismen sidder lige under hætten (se billedet). Det reducerer risikoen for, at den ligger og skruer sig ud. Vejledendepris for et styks Sukí Lip er 80,10 DKK.
Men hvad skal du så vælge, når du skal købe løbepomader? Det er selvfølgelig helt op til dig, og dine behov. Har du ikke det store behov for ekstra pleje, er Labello og Lypsyl nogle udmærkede valg.

Suki - læbepomade - læbepomade test

læbepomade test

Har du derimod ekstra tørre, sprukne eller irriterede læber, ville Mentholatum med menthol eller Sukí Lip med jojobaolie være det optimale køb.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Suki læbepomade - Suki Lip, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *